#instafood photos & videos

just now

Falahari Tikki for Navratri I literally have a story behind every recipe😂 Today's story- This recipe is actually my mum's. She makes this for me whenever I fast. This time she is in India as you all know so I made it myself. Never bothered to worry about the macros and micros of these special meals. But today while making the recipe I was thinking how mothers, sisters, elders in our culture hide superfoods in our diet. For example; peanuts, paneer and yogurt in this recipe are such good sources of proteins; potatoes and waterchest contains carbs, fibre, potassium, minerals and other nutrients. Both the chutneys again contains micronutrients and spices to keep the gut and digestion healthy. Ofcourse, fruits on top. Our ancient food wisdom and mothers make sure we have all our macros and micros on point😄. We normally tend to forget what our mothers do for us. So, I am dedicating this post to my mother @parmjitbhanot , every mother, mother earth, mother nature for taking such good care of us. Thanks to the whole feminine power. #jaimatadi Enjoy!😊❤🧿 Stay blessed🙏😊 . . Like, comment and share. . . Follow @indian_vegetarian_cooking Follow @indian_vegetarian_cooking Follow @indian_vegetarian_cooking . . #indianfoodbloggers #falaharitikki #navratri #vegetarian #munchymumbai #delhifoodbloggers #fbai #ahemdabadfoodie #punefood #desifood #mumbaistreetfood #foodiliciousmumbai #navratrifood #delhifoodie #followforfollowback   #northindian #cravethe6ix   #navratritoronto #letseat #lunch #tastethe6 #torontofoodie #tastethesix #foodfix   #foodporn #foodpicoftheday #insauga #instafood #foodieforlife

00
just now

A rib steak that is fine-grained and juicy. Rich, beefy flavor and generous marbling throughout. One of the most tender beef cuts — try our Angus Ribeye Rice Bowl! Order now on GrabFood. . . . . . #food #klfoodie #ricebowl #ribeye #lunch #midvalleymegamall #lovefood #spoonfeed #rmco #eatingfortheinsta #instagood #yummy #feedfeed #droolclub #forkfeed #malaysiancafes #instafood #nothingisordinary #eater #staysafe

00
just now

Bread upma easy breakfast recipes from Ankit's kitchen 🙂👨‍🍳👨‍🍳 #breads #breadupma #breakfastrecipes #instabreakfast #chefinmykitchen #chef #instachef #cookingislove #cooking #instafood #instacook

00
just now

Sajian yang nikmat dinikmati ketika hujan deras melanda kota purwodadi grobogan 🌧️ . Mimin rekomendasikan untuk memakan bakso isi tetelan pedas dengan sambel yang maknyus di lidah biar badan tetap anget meskipun kehujanan 😂 . Ini kesukaanku kalo kalian suka makan apa pas kehujanan gaes, share yuk di comment😘 Credit: @kulinerpwdd #bakso #kuliner #baksoenak #baksosapi #baksourat #frozenfood #baksopedas #dirumahaja #baksogoreng #baso #jajanbakso #food #sosis #mieayam #basoaci #kulinerbandung #kulinerjakarta #jajanan #surabaya #kulinerbakso #kulinerindonesia #makanan #gofood #foodies #baksoaci #makananenak #instafood #makanenak #nugget #demenbaso

10
just now

🥢10/21 점심🥢 _ ✨✨오늘은 직접 키운 상추랑 시금치를 드디어 먹었습니댱✨✨ 시금치, 애호박, 새송이버섯, 오이를 참기름 살짝 넣어 볶고 계란후라이랑 상추랑 해서 비빔밥으로 해먹었습니댱!!💕(들기름 넣어 볶고 싶었는데 없어서 참기름 넣었습니댱! ) 고추장 살짝 넣어서 먹었는데 와,,넘 맛있더라구요🤭 담에 또 해 먹어야겠어욤!ㅎㅎ 앗 그리구 상추는 엄청 무럭무럭 잘 자라는데 시금치는 자라는 속도가 왜이렇게 느린걸까요😭시금치도 얼른얼른 자랐으면...ㅠ _ ✔️칼로리 438kcal 탄 45g 단 39.9g 지 9.7g ▫️현미밥 100g ▫️마이닭스팀슬라이스갈릭스파이시 100g ▫️계란후라이 1개 ▫️애호박 70g ▫️상추 30g ▫️새송이버섯 40g ▫️시금치 10g ▫️오이 40g ▫️고추장 10g _ (야채는 많이많이...🤭 ) (밥순이는 탄수화물 없이는 못해 다이어트..ㅠ ) #다이어트식단일기 #마이닭스팀슬라이스

02
just now

☁とんぺい焼き ☁春雨スープ ☁旨辛キャベツ . . キャベツたくさんあるからとんぺい焼きを✊安定に美味しい〜〜 この前のキャベツ傷んできたから急遽冷凍したんやけど色悪くなっとって使った🤦 冷凍できる野菜ってどこからどこまでなのかな〜 でも冷凍したおかげで水分が抜けてかさが減っていつもの倍量食べれた🤤 . . #一人暮らしごはん #ごはん記録 #自炊記録 #自炊女子 #おうちカフェ #自炊 #おうちごはん #手作り料理 #手作りごはん #おうち時間 #ごはん作り #大学生ごはん #自炊生活 #とんぺい焼き #キャベツレシピ #Instagood #instafood #l4l #cooking #delicious #food #dish

10
just now

Panas-panas gini butuh yang seger seger ❓❓❓❓ Mimin punya solusinya nih gais. Ayo cobain🍨 BINGSOO dari @bingsoomlg Disini mimin pesen bingsoo, isinya ada es serut, pudding, marsmellow, kacang merah, kiwi, pisang, melon, anggur, strawberry, ice cream, cornflakes 🍦Ice cream nya juga ada pilihan : vanilla, coklat, strawberry 🤤 Dann tidak lupa, mimin juga pesen miso ramen yang rasanya enak bangett, isi dari miso ramen ada mie pastinya, crabstick, baso ikan, nori, telur, pakcoi, narutomaki, spring onion. Buruan cobain pasti udah ngiler kan 🤤♥️♥️ ⭐ 9/10 💰 9.000-27.000 📍Jl. Songgoriti No.1, Lowokwaru. Kota Malang #timdotgagaldiet #patbingsoo #bingsoomalang #makananindonesia #bingsoo #kulinermalang #BINGSOOMLG #koreandessert #malanghitz #malang #malangkipa #dessert #food #foodie #foodies #bingsoomlg #foodphotography #instafood #bingsoo #bingsoomalang

20
just now

Nasi campur sultan! Ya gimana gak sultan gaes, harganya seporsi 86 ribu 🤣 Tp kalau dibilang mahal sih yaaa enggak, soalnya emang porsinya yang lumayan banyak banget. Trus topping2nya emang enak rasanya. Dari samcannyabyang emang garing sama juicy. Trus juga kuah kentelnya cukup beda dari nasi campur2 lainnya. Tp kalau dibilang, gw bakal balik lagi gak? Hhmm... Mungkin kalau utk nyari yang bersih, gua bakal balik. Tp kalau buat dimakan sehari? Kayaknya enggak. Mahal soale :( wkwwk #jktinstafood #nonhalal . . . 📍 @nasiakwang 🏠 Kelapa gading boulevard, jakarta utara 🍴Nasi campur jumbo = Rp. 86,000 . . . #foodnesia #explorejakarta #jktinfo #food #foods #tasty #beautifulcuisines #foodpic #foodpics #foodshare #foodie #foodlover #delicious   #foodgasm #foodstagram #instafood #foodporn #kulinerjakarta   #bonappetit #deliciousness #indonesia #indonesian #indonesianfood #buzzfeed #dietmulaibesok

10
just now

#京丹後 市にある @hotelholidayhome さん内のレストランでカフェ❤️ #栗のパフェ 苦味のあるソースと甘い栗とアイス、スポンジ美味しい///////// #いちじくのヨーグルトムース 無花果そんなに好きじゃなかったけどソースとムースの酸味が合ってて食べやすくて美味しかった~‪⸜(*ˊᵕˋ* )⸝‬💕 ・ ・ ‧*˚̩͙*‧₊̊‧*˚̩͙̩͙*‧₊̊‧*˚̩͙*‧₊̥‧*˚̩͙*‧₊̊‧*˚̩͙̩͙*‧₊̊‧*˚̩͙*‧ * #ク ゙ルメ活動 #大阪ク ゙ルメ #京都カフェ #関西カフェ #京都カフェ #京都ク ゙ルメ #京都スイーツ #スイーツ巡り #カフェ巡り #ハ ゚ティスリー #ハ ゚フェ #美味しいものか ゙好き #美しいものか ゙好き #instafood #instagood #sweets #patisserie #parfait

00
just now

Gila tak rindu ? Korang cuba 1 mesti Rindu Gigitan Amore Cookies yang Pertama guys 😋 . Korang tak nak ke Cuba 1 pack je dulu , Bile dah rasa Jangan salah kan kami kalau dan order berpack-packs haha 😆 . Ape lagi guys Jom Dapatkan amore cookies sekarang 🔥👍🏻 . . #amorecookiesterbaik #amore #amorecookies #mukbang #asmr #visitmalaysia #viralmalaysia #foodstagram #foodphotography #food #foodie #instafood #makanmakan #yummy #tiktokmalaysia #johorbahru #johor #anakmudajohor #jdt #jdtfamily #makananviral #cookies #photography #cookiesviral #malaysianfood #bruneidarussalam #indonesia #thailand #instafamousmalaysia #tiktokers

10
just now

🍁🍁🍁

02
just now

STOP WAITING FOR TOMORROW. START NOW ‼️ . . . . . . ———————— #amjad700 ✨ ————————

21
just now

NASI JAGUNG BY ANARIS . Mesti korang dah lama nak masak nasi jagung tapi tak tahu bahan apa nak Guna kan.. Ok sis pecahkan rahsia cara masak nasi jagung dengan mudah.. Tak susah mana pun semudah ABC je.. Yang paling penting kene ada ada bahan kisar Anaris, Kalau tak ada tak jadi lah nasi jagung by Anaris.. Boleh ke Macam tu?😅 . . #cilikisarmeletop #homemadefood #masakansimple #sayamasak #shoppingonline #bisnesonlinemalaysia #instafood #nasijagung #masakanmelayu #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #tanpapengawet #stayathome #masaksepantas15minit #ejendiperlukan #sambal #jommasak #masakapahariini #malaysianfood #senangmasak #anarisfood #pastemasakanviral #bisnesdarirumah #alhamdulillah #produkbumiputera #azizanosman #spontanazizan #videomasak

00
just now

•Nuestro aventurero Dieci hoy compartió con nuestra familia de una deliciosa comida saludable.. 🥘❤️ Pueden venir a disfrutar de este maravilloso lugar en compañía de sus mascotas! ^ @saludando_cali ^ @beaglemodel_ - #petfriendly #animals #animal #pet #dog #dogs #cute #pets #instagood #animales #cute #animallovers #pets_of_instagram #petstagram #petsagram #lovely #food #foodporn #yum #instafood #yummy #photooftheday #sweet #dinner #lunch #food #delish #delicious #eat #ciudadanosdelmundo

30
12 minutes ago

.  1日24時間、天皇であろうと芸能人であろうと僕であろうと唯一の共通点は時間です。僕がいつも言うのは、朝9時に起きる人と6時に起きる人では、10年で4年もの差が出ます。そんな時間あったら、オンラインで段飛ばし学習できるような環境が今はあるわけで、PCスキルでも何かの言語学習でも、投資でもマーケティングでも幅広いベースの知識の習得は昔に比べて一段と可能です。  だから出来ることやレベルは必然的に上がっていく。ただ多くの場合、人間は楽なもの楽しいものに流される訳で、そんな環境があっても誰かのストーリーを見続けたり、Twitterを永遠にスワイプしてたり、おすすめのエンタメYoutubをだらだらと見続けたり、同じメンバーで毎回飲み会したり。  まぁでもたったの数時間ですよね。友達と遊ぶにしても長くて1日。でもその1日すら犠牲にしなきゃいけないんですよ。自分が人よりダメ人間で、人より多くの時間をかけなければ成功できない種族なら。てか、それぐらい犠牲にできるほどの覚悟がなきゃ、成功なんか掴める訳ないんですよ。  世の中の格差は驚くほど広がっています。すでに20歳でもかなり時遅し、必要とされる人とされない人で二極化されます。  別にバイトなんてしながらでもいくらでも勉強なんかできるんですよ。器用さなんていりまけん。本当に自分が目指したいものがあるのなら、幾分か犠牲にしてまでもする覚悟を持つべきです。  正直僕はモチベーションや自己啓発、根性論は苦手です。ただ僕みたいに人より出来の悪い人間は、人の動かない時間にも動くしかないんです。  それぐらい死ぬ気になれば、なんでもできると僕は考えています。      . #サンク ゙ラス #インスタ映えスホ ゚ット #山 #フォトスホ ゚ット #景色 #海 #mountain #engineer #instagramers #instagood #instalike #instapic #instafood #tds #tdl #tdc #tdl #ush #f4f #jk #bff #fff #lff #lll #lfl #followme # l4l #いいねした人全員フォローする #picture #いいね返し

170
14 hours ago

싫고 좋음에 확실한 편

44015
20 hours ago

ItaLY 🇮🇹 again and again !!🤗 Char-grilled Wild Salmon Scallops, after being in one of my Marinades of Onion, Garlic, Cilantro, Lime and Olive Oil for 6-7 hours. The Salmon Scallops are circled half-moon around delicious “Cacio e Pepe” with organic KaLe. Bucatini Pasta imported from Italy, Parmigiano Reggiano, and freshly ground ‘Talamanca Del Caribe’ Black Pepper from Ecuador🇪🇨. Some Garlic🧄 and Cream took it all to another tasty level. Yummmm !! #foodlovers #seriouseats #foodporn #foodgasm #foodpics #foodshot #instafood #huffposttaste #photography #foodporn #foodiegram #instayum #foodblogfeed #fooddiary #foodshare #onmytable #homemadefood #photography #italymagazine #followme #foodstamping #tohfoodie #instadaily #travel #buzzfeast #foodspotting #nature #foodblogfeed #creativecooking #finedining #worldwidechefs #onmytable #TASTEcooking #lovetoeatgoodfood

962
Yesterday

Stuffed Roasted Butternut Squash and Spinach soup for Dinner 🎃🍜😻🐾🍴🌿 . . 今日のメインは、 ローストバターナッツかぼちゃでキヌアサラダ詰めです❗ 甘くて美味しかったです💕🐥💛✨😺 . . . #salad #dinner #foodphotography #FoodBlog #food52 #夜ご飯 #おうち時間 #PhotooftheDay # #food52 #おうちカフェ   #healthy #fall #soup #HomeMadeFood #デリスタグラマー #dailyphoto #InstaFood #colors #Colorful #pumpkin #InstaLife #Igers #クッキングラム #おうちごはん #dailyphoto #Homemade #MotherNature #cooking #veggies #latergram #eattherainbow #stayhome

66519
2 days ago

🎂 𝕝𝕦𝕟𝕔𝕙🎉 . . 今日は同じ誕生月の母に誕生日lunchご馳走してきたょ👏🎂🎉🎁💐🎀🎊💕 とっても美味しかったぁ〜🤤 あたしも今月またレベルが上がってしまう😂 来月はポップアップのお手伝いもあるし頑張ろ〜️💪✨ . . . . #毎日の可愛いをあなたに #followme #instagood #可愛いもの好きな人と繋か ゙りたい #ヒ ゚ュアラモオフィシャルアンバサダー #purelamoオフィシャルアンハ ゙サダー #instafashion #146cmコーテ#146cm #低身長コーテ#低身長ファッション #着画くらふ#着画 #介護士さんと繋か ゙りたい #介護士の休日 #服好きな人と繋か ゙りたい #低身長さんと繋か ゙りたい #grl #ハ ゙ースデーケーキ #instafood #イグレックベガ

1064
5 days ago

🐈𝕔𝕒𝕥🐾 . . . 間違えてたので再post🙇 関東方面?にしかないのかなぁって思ってた #ねこねこ食ハ ゚ン のお店がポップアップで販売されてたから嬉し〜❤️って思ったのだけど賞味期限早すぎたしで🍞は諦めてもうひとつ気になってた #ふぃにゃんシェ にゃんを🐱💘 パケ買いしちゃったくらい可愛い〜💗💗💗ふぃにゃんシェも美味しかった〜🤤猫ちゃんの絵柄はほかにもあって迷ったけどスコティッシュホールド?にしたよ💘 . . #instapic #置き画 #置き画くら部 #毎日の可愛いをあなたに #followme #可愛いもの好きな人と繋か ゙りたい #お家カフェ #お家時間 #ヒ ゚ュアラモオフィシャルアンバサダー #ヒ ゚ュアラモカフェ #purelamocafe #instafood #リトルム_cafe #介護士さんと繋か ゙りたい #mery #petrel_jpㅤ #わたしの部屋 #laduree #デパコス

1230

Top photos & videos on #instafood

5 hours ago

Come for Taco Tuesday & happy hour, stay for the sunset 🌮🌅 Taco Tuesday ALL day. #happyhour from 3pm-6pm. #playamesa #tacotuesday #sunset #oc #costamesa #oceats

1243
2 hours ago

Nothing messed up your Friday like realizing it’s only Tuesday..... but Henna inspired cakes help, right ? ❤️ ⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #wedding #chocolate #instafood #cakedesign #cakes #cakestagram #dessert #buttercreamcake #cakeoftheday #cupcakes #hennalove #instagood #cakedecorating #cakesofinstagram #weddingday #birthdaycake #love #cakelover #flowers #instacake #cakeart #baking

1649
5 hours ago

⠀ ⠀ 수요일 아침 ෆ ⠀ 쑥요일을 깔끔하게 포기하고 클린한 #에그요거볼 선택했어요 반숙도 성공 𖤐 약속이 있는 날엔 두끼 조금 더 조절 ೕ(•̀ᴗ•́ ) 점심에는 샐러드 빵빵하게 채우고 저녁 먹으러 가겠슴니다 히히 수요일도 화이팅 ⍢⃝ ⠀ ⠀ ⠀

14146
2 hours ago

🍰SORTEIO RED VELVET + ENSAIO FOTOGRÁFICO FEMININO + MAQUIAGEM COMPLETA🍰 Já que estamos no Outubro Rosa, eu e minhas amigas @studiorocincolor e @Fernandakasperski resolvemos presentear vocês meninas poderosas, com um red velvet de frutas vermelhas tamanho pequeno 10 fatias + um ensaio fotográfico feminino com 10 fotos tratadas e em alta resolução via link para download + maquiagem social completa com cílios. Se liga nas regrinhas aqui embaixo! Veja abaixo como participar: ✅Curtir a foto oficial; ✅Seguir o perfil @brunoboloscwb , @studiorocincolor e @fernandakasperski aqui no Instagram; ✅Marcar UM amigo por comentário. Quanto mais comentários, mais chances de ganhar. ❗️REGRAS: ✅Pode marcar quantos amigos quiser, mas em comentários diferentes; ✅Não vale marcar famosos ou perfis fakes; ✅O ganhador deve residir em Curitiba ou Região Metropolitana; ✅O seu perfil deve estar aberto ou liberado para podermos conferir se seguiu as regras do sorteio corretamente; ✅O resultado sai no dia 23 de Outubro (sexta ) as 12h via Sorteiogram e o nome do vencedor será divulgado aqui no post e também no stories; ✅O bolo, ensaio e maquiagem devem ser agendados com antecedencia conforme cada profissional, com data limite até dia 30/11/2020. ✅O ganhador deve entrar em contato com o @brunoboloscwb até as 18h do dia 23 de Outubro (sexta ), dia do sorteio, caso não seja feito, realizaremos outro e será informado neste post e no stories. Boa sorte a todos🍀

316472
5 hours ago

Spaghetti with Pesto for Tuesday night supper is 🤩. Call 212.420.0040 for a reservation. #eatsupperfordinner at #suppernyc #classicitalian #eastvillage #foodpic #foodporn #instafood #instagood #getcozy #yummyinmytummy #alphabetcity #heavenly

2022
1 hour ago

Changing things up! Instead of the usual Longsilog, I cooked Chicken Longganisa & Egg Breakfast Skillet! This is the ultimate one pan meal and will have everyone coming back for seconds.😋 By the way, @mekeniph will be having a GIVEAWAY‼️- First 3 to comment #EnjoyMoreGuiltless below and 2 to comment #EnjoyMoreGuiltless on my FB page (Food for Tata ) will receive a package from Mekeni. And they will be holding a mini LIVE event on their FB page this Friday (October 23, 2020 ) at exactly 6 pm. It will be hosted by Issa Litton and with guest nutritionist Reggina Lat. See you then! 😉 . . . . . . . #buzzfeedfood #foodpornshare #food #f52grams #foody #filipinofood #EEEEEATS #yasssbaldbaker #forkspoonmanila #feedfeed #foods #foodphotography #foodie #foodblogger #discovermnl #flatlay #foodgasm #instafood #huffposttaste #beautifulcuisines #yummy #delicious #eat

16226